КОНКУРС ЗА РИСУНКА „ПРИЯТЕЛИ „

За втора поредна година Гражданско сдружение „Алтернатива 55” организира конкурс за детска рисунка на тема „ПРИЯТЕЛИ „. Конкурсът е във връзка със световния ден за информираност за аутизма- 2 април - и е организиран като една от проявите в рамките на месец за информиране и подкрепа на децата с аутизъм /6.03- 6.04. 2017/. Поканата е отправена към децата от детските градини И ученици от началните класове на училищата / 1- 4 клас / - Стара Загора.

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Рисунки : Оригиналите на рисунките трябва да са между 20х30 см. Изискването ни за размера е свързано с възможността да окомплектоваме по-късно рисунките на победителите с паспарту. Няма ограничение за техниката и материалите! На гърба на всяка картина, в долния ляв ъгъл, с големи печатни букви или на залепен лист, да бъдат написани двете имена на детето и името на ЦДГ или училище.

 

Оценяване:Постъпилите рисунки ще бъдат публикувани на електронната и фейсбук страницата на Център Алтернатива. Гласуването ще бъде онлайн . Крайното класиране ще бъде от жури и гласуване във ФБ.

 

Изложба: На 4 април с постъпилите рисунки ще бъде подредена изложба във фоайето на община Стара Загора, партньор на инициативата. Ще бъдат раздадени награди на победителите и диплом за участие на детските и учебни заведения.

Адрес: Рисунките трябва да бъдат представени до 25 март 2017 в Център„ Алтернатива „, Стара Загора, „ Димитър Наумов „ № 110

За контакти: Р. Дончева 042/ 64 71 19,  А.Василева - 0887 72 69 70